top of page
Jasmijn Fotografeert, fotoworkshops, Amstelveen, dierenfotografie, landschapsfotografie, Instagram, Lightroom

WORKSHOPS

Wil je meer rendement uit je camera en uit jezelf als fotograaf halen? Wil je begrijpen hoe je camera werkt? Wil je professionele dieren- en/of landschapsfoto’s maken? Wil je het beste resultaat behalen met een goede nabewerking? Ik help je met graag met diverse workshops.  

Jasmijn Fotografeert, workshop, dierenfotografie, vogelhutten, compositie, vogelfotografie, fotocursus

Workshop Dierenfotografie

Leer de mooiste dierenfoto's te maken. Dit kan op diverse locaties en vanuit vogelhutten in het hele land. Welke camera-instellingen gebruik je? Hoe maak je een krachtige compositie? Hoe vertel je een verhaal met je foto?

Landschapsfotografie, natuurfotografie, Jasmijn Fotografeert, bracketing, belichting, Sony, Canon, Nikon

Workshop Landschapsfotografie

Van een kiekje naar een professionele foto. Hoe beïnvloed je met je diafragma het landschap en de zon in de foto? Maak dubbele opnamen zodat het landschap én de lucht goed belicht zijn. Hoe maak je een sterke compositie?

Workshop Nabewerking met Lightroom​

Met een goede nabewerking maak je je foto’s helemaal af. Zestig procent van professonele fotografie is het maken van de foto zelf, veertig procent is de nabewerking. Met Lightroom zorgen we samen dat jouw foto een topfoto wordt.

Instagram, volgers, likes, algoritme, workshop, Jasmijn Fotografeert

Workshop Groeien op Instagram

Zelf ben ik in twee jaar van nul naar twaalfduizend volgers gegaan op Instagram. Door het toepassen van een aantal trucs. Zorg ervoor dat de Instagram algoritmen van jou gaan houden. Ik kan het je allemaal leren bij mij thuis in Amstelveen.

aanbieding, korting, workshop, fotografie, Amstelveen, professioneel, goedkoop

Als je een workshop fotografie én nabewerking combineert krijg je € 10,- korting op de 

workshop nabewerking! 


De combinatie van beide workshops is heel krachtig. Je leert mooie beelden schieten en ze daarna verder op te poetsen voor een professioneel resultaat waar je trots op kunt zijn.


Schrijf je hier in voor een workshop

 Referenties

“Duidelijke uitleg en begeleiding van een beroepsfotografe. Wat ik vooral heb geleerd is het scherpstellen op het onderwerp. Maar ook aspecten zoals scherptediepte”

Joeline 

Workshop Dierenfotografie

“In een middag met Jasmijn ben ik enorm gegroeid als fotograaf en heb ik ontdekt hoe belangrijk nabewerking is. Ik kan nu mijn foto’s editen en ze 

nóg mooier maken”

Cor

Workshop Nabewerking met Lightroom

bottom of page