top of page
Jasmijn Fotografeert, workshops, nabewerking, fotobewerking, Lightroom, fotoverbetering, editing

WORKSHOP NABEWERKING

Leuk dat je interesse hebt in mijn workshop ‘Nabewerking met Lightroom’. Deze workshop is 1-op-1 dus je kunt zelf aangeven wanneer het schikt. 


Lightroom is hét nabewerkingsprogramma voor de moderne fotograaf. Het is de digitale versie van de oude donkere kamer. Nabewerking maakt voor veertig procent je foto en het is een heel belangrijke stap in het fotografische proces en mag absoluut niet overgeslagen worden. 

nabewerking, edit, workshop, Lightroom, fotobewerking, Sony, Canon, Nikon, RAW

Lightroom voor (links) en na (rechts)

We schieten samen wat beelden of je neemt materiaal mee dat je wilt bewerken. Voorwaarde is dat deze foto’s in RAW zijn gemaakt. 


Een JPG is al een bewerkt en ‘af’ beeld en er kan weinig meer aan veranderd worden. Een RAW heeft - zoals het woord al zegt - alle ruwe data in zich. Die ruwe data wacht op bewerking, zodat we de ruwe diamant kunnen oppoetsen om er een sprankelend juweel van te maken. 

foto-edit, nabewerken, fotobewerking, Lightroom, workshop, Amstelveen, cursus, fotocursus

Lightroom voor (links) en na (rechts)

Duur van de workshop: 3 uur

Kosten: € 65,-

Locatie: Bij mij in Amstelveen


Tip: Heel goed te combineren met de workshop vogelfotografie in het soortenrijke Amstelveen. Je krijgt dan € 10,- korting op de cursus nabewerking. 


Deze aanbieding geldt voor iedere combinatie van workshop fotografie plus nabewerking. Ik geef deze korting, omdat ik ervan overtuigd ben dat nabewerking een onlosmakelijk onderdeel van fotografie is. Voor echte professionele foto’s moet je beide onderdelen in de vingers hebben. 

bottom of page