top of page
Jasmijn Fotografeert, workshops, landschapsfotografie, westerheide, lentevreugd, Amsterdamse Waterleidingduinen

WORKSHOPS LANDSCHAPS FOTOGRAFIE

Leuk dat je interesse hebt in mijn workshop ‘Landschapsfotografie’. Alle workshops zijn afgestemd op jouw wensen en niveau. Wil je graag 1-op-1 of liever met een vriend(in). 

Het kan allemaal


Ik leg je de techniek achter je camera uit, zodat je weet welke invloed diafragma, sluitertijd en ISO hebben. Hierdoor kun je bewuste keuzes maken en heb je je camera onder controle in plaats van andersom. We zullen ook veel aandacht hebben voor compositie. Wat maakt een sterke foto en waarom? Hoe ga je van een kiekje naar een mooi en imposant beeld?

Westerheide, landschap, fotografie, workshop, fotocursus, HDR, bracketing

Westerheide

Westerheide

Het meest bijzonder in augustus wanneer de heide bloeit, maar daarbuiten ook een heerlijk gebied om landschappen te fotograferen. Hooglanders, reeën en soms zelfs een kudde schapen geven de foto een extra dimensie als we ze tegenkomen. We blijven minimaal 2 uur op de heide. Kosten: € 75- p.p.

Hooglanders, dierenfotografie, landschapsfotografie, Katwijk, Lentevreugd, workshop, compositie

Katwijk - Lentevreugd

Lentevreugd / Katwijk

Lentevreugd is een prachtig, waterrijk gebied waar konikpaarden en hooglanders het landschap verrijken. In de lente zijn hier ook veel vogels om het nog eens extra interessant te maken. We kunnen hier makkelijk 2 uur doorbrengen. Kosten: € 75,- p.p.

AWD, Amsterdamse Waterleidingduinen, workshops, landschapsfotografie, damherten, vossen, fotocursus

Amsterdamse Waterleidingduinen

Amsterdamse Waterleidingduinen

De AWD zijn een uitgestrekt gebied met veel bomen, water en duinen. Damherten zorgen voor een extra belevenis en een bijzondere foto. Als we geluk hebben, komen we een vos tegen. Ook is het mogelijk om foto’s van bunkers te maken. Het is een heel divers en groot natuurpark waar we minstens 3 uur doorbrengen. Kosten: € 75,- p.p.

bottom of page