top of page
Jasmijn Fotografeert, workshops dierenfotografie, Amstelveen, Amsterdamse Waterleidingduinen, Oostvaardersplassen, camerainstellingen

WORKSHOPS DIEREN FOTOGRAFIE

Leuk dat je interesse hebt in mijn workshop ‘Dierenfotografie’. Alle workshops zijn afgestemd op jouw wensen en niveau. Wil je 1-op-1 of liever met een vriend(in)? Het kan allemaal!


Je leert met welke instellingen je moet fotograferen voor scherpe en krachtige beelden. Wat doen diafragma, sluitertijd en ISO voor je foto? Hoe maak je een goede compositie die het oog van de kijker op de juiste manier door het beeld stuurt? Hoe maak je een interessante foto in plaats van een kiekje? Hoe zorg je dat het karakter van het dier terugkomt in je foto?

AWD, Amsterdamse Waterleidingduinen, workshops, dierenfotografie, damherten, vossen, fotocursus

Vossen - Amsterdamse Waterleidingduinen

Amsterdamse Waterleidingduinen

Wil je damherten en wellicht vossen zien? Dan zijn de Amsterdamse Waterleidingduinen dé beste plek. We spreken af bij ingang Panneland en wandelen ongeveer 6 - 10 km. We blijven minimaal 3 uur in de AWD, afhankelijk van hetgeen we tegenkomen. 

Kosten: € 75,- p.p.

Oostvaardersplassen, zeearend, vogelfotografie, vogelhut, workshops, fotocursus, konikpaarden

Zeearend - Oostvaardersplassen

Oostvaardersplassen

Dit is dé plek voor de meest prachtige vogels, konikpaarden, herten, reeën, vossen enzovoort. Ik leid je graag rond in dit gebied en geef je tips om je fotografie te verbeteren. 

We stemmen de route af op jouw wensen. Soms zijn delen van de OVP dicht voor onderhoud, dus we plannen in overleg een dag en route. 

Kosten: € 75,- p.p.

ijsvogel, vogelhut, vogelfotografie, roofvogels, workshops, wildlifefotografie, vogelkijkhut

Eekhoorn - Workshop vanuit schuilhut

Workshop fotografie vanuit schuilhutten

Altijd al eens vogels en eekhoorns van dichtbij willen fotograferen? Dat kan het beste vanuit een schuilhut. Ik help je met concrete tips en trucs. Kosten: € 75,- pp excl. de kosten van de hut. (De workshop duurt 3 uur, maar we kunnen de hele dag in de hut blijven). Er zijn goede hutten vlakbij Utrecht (hier is geen eekhoorn), Oss en Drunen waar ik je graag mee naar toe neem. 

Amstelveen, Jasmijn Fotografeert, fotoworkshops, vogelfotografie, weidevogels, totografiecursus

Blauwborst - Fotoworkshop Amstelveen

Workshop fotografie in Amstelveen

Ik woon in Amstelveen en ik sta er elke keer van te kijken wat voor een diversiteit aan vogels hier te vinden is. Zie mijn blog: ‘Stadsnatuur’. Kom je een keer mee? We kunnen gemakkelijk 2 uur doorbrengen terwijl we op zoek gaan naar de mooiste vogels. Ik leer je om super foto’s van ze te maken. Kosten: € 60,- p.p.

REFERENTIES

Zeer leuke en leerzame workshop fotografie gehad in de AWD. Jasmijn legt op een hele enthousiaste en duidelijke manier uit. Niet alleen over de fotografie, maar ook over de natuur die je om je heen ziet. Ik heb een leuke middag gehad.

Barbara Kraan

Rustige duidelijke uitleg op een zeer prettige en

persoonlijke manier. 

Angélique Verschuur

bottom of page